Loader

Schoolreis in Gelderland

Indien je namens een school of ouderraad op zoek bent naar een geschikte locatie voor een schoolreis in Gelderland of de buurt van Overijssel kun je de zoektocht hier staken. Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt namelijk het perfecte arrangement voor grote groepen kinderen. Met ons indoor én outdoorspeelparadijs, een restaurant in circusthema en vele attracties en speeltoestellen is ons knusse pretpark zijn we dé ultieme locatie voor een schoolreis in Gelderland met klassen van de basisschool. Kinderen t/m 10 jaar zullen zich bij ons uitermate goed vermaken, terwijl ouders en begeleiders prima een oogje in het zeil kunnen houden vanuit ons restaurant of vanaf ons terras.

Onze attracties

De perfecte locatie

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is een knus attractiepark met een sfeervol pannenkoekenrestaurant dat volledig in circusthema is ingericht. Voor en na het eten van een heerlijke pannenkoek of lekker patatje kunnen de kinderen in het gezelschap, ongeacht het weer, spelen en springen tot ze uitgeteld zijn. Met diverse attracties zoals de speeltrein, de rit met Aladdin & de geest, de botsauto’s, zweefmolen, bootjes, springkussens, een kabelbaan en verschillende speelautomaten zullen zij zich geen moment vervelen. Dus ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een schoolreis in Gelderland of in ieder geval Oost-Nederland? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Stop met piekeren en reserveer vandaag nog!

Reserveren

Gewenste dag niet meer beschikbaar of voor meer dan 8 personen reserveren?
Bel 0575 502 444.

 

Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.

 

Arrangementen bekijken?
Klik hier.

 

Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

Let op!

Wil je vandaag langskomen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!