Loader

Knus pretpark

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

 

We bieden je alle voordelen van een pretpark, maar dan zonder de nadelen! Geen lange rijen, parkeerstress en gebrek aan overzicht, maar wel een terrein vol attracties, automaten en speeltoestellen. Jouw ideale bestemming voor een gezellig dagje uit in de gemeente Voorst bestaat uit drie onderdelen: een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én een pannenkoekenrestaurant.

 

Volop kinderplezier en álle ingrediënten voor een ideaal dagje uit met de kinderen! Vanuit ons restaurant en terras is er een goed overzicht over ons pretpark met de spelende kinderen en ook ons personeel houdt natuurlijk altijd een oogje in ’t zeil. Wil je meer weten over ons restaurant of speelparadijs? Of wil alvast een kijkje bij ons binnen nemen? Klik dan op één van bovenstaande buttons of bekijk de ‘virtuele online tour‘ hieronder!

Ons speelparadijs is gratis te gebruiken

als je een hoofdgerecht van onze menukaart besteld!
(m.u.v. muntautomaten)

Virtuele tour

Let op!

DE N345 IS TIJDELIJK AFGESLOTEN!

Bezoekers vanuit (de richting) Amersfoort/Apeldoorn opgelet! De N345 is tijdelijk afgesloten. Vanwege deze wegafsluiting raden we je aan om niet afslag 22 maar afslag 21 (Twello-Wilp) te nemen en dan via de N790 naar ons toe te rijden. Kleine omweg voor groots plezier!