SPEELPARADIJS
RESTAURANT
PRIJZEN
KINDERFEESTJES

Knus pretpark

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

We bieden je alle voordelen van een pretpark, maar dan zonder de nadelen! Geen lange rijen, parkeerstress en gebrek aan overzicht, maar wel een terrein vol attracties, automaten en speeltoestellen. Jouw ideale bestemming voor een gezellig dagje uit in de gemeente Voorst bestaat uit drie onderdelen: een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én een pannenkoekenrestaurant.

 

Volop kinderplezier en álle ingrediënten voor een ideaal dagje uit met de kinderen! Vanuit ons restaurant en terras is er een goed overzicht over ons pretpark met de spelende kinderen en ook ons personeel houdt natuurlijk altijd een oogje in ’t zeil. Wil je meer weten over ons restaurant of speelparadijs? Of wil alvast een kijkje bij ons binnen nemen? Klik dan op één van bovenstaande buttons of bekijk de ‘virtuele online tour‘ hieronder!

MAAK GRATIS GEBRUIK VAN ONS SPEELPARADIJS

Kom samen met de kids genieten van een dag vol plezier bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst. Ga voor een Kinder Voordeelmenu en de kids kunnen gratis gebruik maken van al onze attracties (m.u.v. muntautomaten). Bekijk de menukaart.

Virtuele tour