Loader

Knus pretpark

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst

 

We bieden je alle voordelen van een pretpark, maar dan zonder de nadelen! Geen lange rijen, parkeerstress en gebrek aan overzicht, maar wel een terrein vol attracties, automaten en speeltoestellen. Jouw ideale bestemming voor een gezellig dagje uit in de gemeente Voorst bestaat uit drie onderdelen: een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én een pannenkoekenrestaurant.

 

Volop kinderplezier en álle ingrediënten voor een ideaal dagje uit met de kinderen! Vanuit ons restaurant en terras is er een goed overzicht over ons pretpark met de spelende kinderen en ook ons personeel houdt natuurlijk altijd een oogje in ’t zeil. Wil je meer weten over ons restaurant of speelparadijs? Of wil alvast een kijkje bij ons binnen nemen? Klik dan op één van bovenstaande buttons of bekijk de ‘virtuele online tour‘ hieronder!

Ons speelparadijs is gratis te gebruiken

als je een hoofdgerecht van onze menukaart besteld!
(m.u.v. muntautomaten)

Virtuele tour

Helaas...

Voorlopig zijn we gesloten 😢

 

Helaas dwingen de corona-ontwikkelingen en -maatregelen ons de deuren voorlopig te sluiten. Tot nader bericht zullen wij tot de krokusvakantie gesloten blijven. We hopen je vanaf 26 februari 2022 gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Hoera! 🤗🎉🎪👏🎈👌

Het ziet ernaar uit dat we je vanaf 8 mei weer mogen ontvangen...

 

Je weet het maar nooit echt zeker met die veranderlijke maatregelen, maar het ziet ernaar uit dat we vanaf Moederdag onze deuren weer mogen openen. Daar is Panky heel erg blij mee. Hij heeft jullie ontzettend gemist en kan niet wachten tot het 8 mei is. Er kunnen dus onder voorbehoud ook alweer tafels gereserveerd worden vanaf die datum. We hopen je gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Panky Pancake | Pannenkoekenhuis Voorst