Loader

Pannenkoekenhuis Gelderland

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is een bijzonder pannenkoekenhuis in Gelderland. Het is namelijk veel meer dan alleen een pannenkoekenhuis! Het is het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland! Naast het feit dat (groot)ouders en kinderen in ons restaurant kunnen genieten van heerlijke en voedzame pannenkoeken, beschikken wij ook over een indoor én outdoor speelparadijs met vele speeltoestellen, automaten en attracties waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Dus ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in Gelderland met leuke extra’s? Reserveer dan vandaag nog een tafel!

Neem een kijkje

Virtuele tour

Pannenkoekenhuis Gelderland

tientallen soorten pannenkoeken & meer!

Wanneer je binnenstapt, komt de geur van vers gebakken pannenkoeken je al tegemoet in ons restaurant dat volledig in circusthema is ingericht. Bij ons pannenkoekenhuis kun je kiezen uit tientallen soorten pannenkoeken! Zo heb je een ruime keuze aan ingrediënten waarmee je je eigen pannenkoek kunt samen stellen.  Daarnaast kun je kiezen uit onze speciale rijkelijk gevulde pannenkoeken. Voor de kids hebben we bovendien speciale menu’s zoals bijvoorbeeld Panky’s Piratenmenu. Even geen zin in pannenkoeken? Geen probleem! Je vindt op onze menukaart namelijk ook overheerlijke lunchgerechten, schnitzels en desserts.

Eten en spelen

Wanneer je met de kinderen bij ons komt eten, mogen zij ook gebruik maken van alle indoor- en outdoor speeltoestellen en attracties! Zo kunnen de kids zich uitleven op een gigantisch springkussen, trampolines en luchtkussens. Ook kunnen de kids een rondje maken in de speeltrein of samen met Aladdin en de geest instappen voor een spannende vlucht! En terwijl de kinderen zich volop vermaken, kun je als (groot)ouder vanaf ons terras of het restaurant een oogje in het zeil houden!

Kom gezellig langs!

Dus ben je op zoek naar een uniek pannenkoekenhuis in Gelderland waar je met de kinderen gezellig kunt eten én spelen? Reserveer dan vandaag nog uw tafel bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

Reserveren

Gewenste dag niet meer beschikbaar of voor meer dan 8 personen reserveren?
Bel 0575 502 444.

 

Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.

 

Arrangementen bekijken?
Klik hier.

 

Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

Let op!

Wil je vandaag langskomen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!