Loader

Kinderfeestje Gelderland

Op zoek naar een geschikte locatie voor een kinderfeestje in Gelderland? Je kind is bijna jarig en hij of zij wil dit natuurlijk maar al te graag vieren met vriendjes en vriendinnetjes; dat kan perfect bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst. Ons speelparadijs is uniek in Nederland; wij zijn namelijk het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland! Een kinderfeestje is nog nooit zo leuk geweest! Bij ons kunnen de kinderen heerlijke pannenkoeken eten in ons gezellige restaurant en lekker spelen & ravotten op de speeltoestellen en attracties in ons indoor- /outdoor speelparadijs. Kortom, één groot kinderfeest! En om de prijs hoef je het niet te laten, want voor kinderpartijtjes hebben wij speciale arrangementen samen gesteld.

Onze attracties

Bijzonder kinderfeestje in Gelderland

Ooit begonnen  we als  een ‘simpel’ pannenkoekenrestaurant, maar de laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een knus attractiepark dat zich perfect leent voor een kinderfeestje. Daarnaast is een kinderfeestje bij ons dankzij de speciale kinderfeest-arrangementen ook nog eens heel voordelig. In ons park zijn er speeltoestellen voor zowel jonge en kleine kinderen als de wat oudere kinderen. Zo hebben we een gigantisch springkussen, een speeltrein waar ze een rondje in kunnen rijden, botsauto’s, een zweefmolen en een Aladdin attractie.

De unieke inrichting van ons speelparadijs maakt het voor de kids mogelijk om zowel binnen als buiten te spelen én tussendoor lekker te smullen van al onze lekkernijen. Want een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke maaltijd. En wat is er nu lekkerder dan een verse pannenkoek? In ons restaurant staan tientallen soorten pannenkoeken op de kaart! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kun je als ouder of begeleider vanaf het terras of het restaurant een oogje in het zeil houden.

Hét ideale kinderfeestje in Gelderland!

Dus ben je op zoek naar een origineel kinderfeestje in Gelderland?

Reserveer vandaag nog online en dan zien we jullie snel!

Reserveren

Gewenste dag niet meer beschikbaar of voor meer dan 8 personen reserveren?
Bel 0575 502 444.

 

Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.

 

Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

Let op!

Wil je vandaag langskomen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!