Loader

Van pannenkoekenrestaurant…

Ooit begonnen als pannenkoekenrestaurant hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld tot knus attractiepark. Geen rijen, geen parkeerstress, maar wel volop vermaak voor het héle gezin. Uw kinderen blij, u een voldaan gevoel. Een dagje uit met de kinderen, terwijl u vanaf ons terras of het restaurant een oogje in het zeil houdt. Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is bij uitstek het leukste dagje uit voor gezelschappen met kinderen. Ook voor schoolreisjes, familiedagen, kinderfeestjes, bruiloften en partijen bieden ons speelparadijs en restaurant de perfecte uitkomst!

…tot knus pretpark vol speelplezier!

Met zowel een indoor als outdoor speelparadijs met vele speeltoestellen, automaten en attracties zullen de kinderen in het gezelschap zich in ieder geval geen moment vervelen. Het ideale dagje uit met de kinderen dus! En van spelen krijg je trek! In ons pannenkoekenrestaurant, dat volledig in circusthema is ingericht, is er keuze uit verschillende soorten pannenkoeken. Even geen zin in pannenkoek? Geen probleem! Er zijn ook andere gerechten verkrijgbaar. Kom je ze snel uitproberen?

Gratis toegang tot ons speelparadijs

wanneer je één van onze hoofdgerechten bestelt.

(m.u.v. muntautomaten)

Over ons op RTL 4

In deze video hoort u na 45 seconden eigenaar Bert van Welsem over (het ontstaan van) Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst tijdens het interview van het televisieprogramma “Hallo Holland” (RTL4).

Let op!

DE N345 IS TIJDELIJK AFGESLOTEN!

Bezoekers vanuit (de richting) Amersfoort/Apeldoorn opgelet! De N345 is tijdelijk afgesloten. Vanwege deze wegafsluiting raden we je aan om niet afslag 21 maar afslag 22 (Twello-Wilp) te nemen en dan via de N790 naar ons toe te rijden. Kleine omweg voor groots plezier!