Loader

Indoor speeltuin Gelderland

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst in Gelderland beschikt over een geweldig mooie indoor speeltuin. En niet zomaar een indoor speeltuin! Het is namelijk tegelijkertijd het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland. Want naast onze indoor speeltuin met vele speeltoestellen hebben we ook een outdoor speeltuin én kun je bij ons met de kinderen genieten van heerlijke pannenkoeken in ons circusrestaurant! Dus ben je op zoek naar een indoor speeltuin in Gelderland die net even wat meer te bieden heeft? Reserveer dan vandaag nog online!

Onze attracties

Indoor speeltuin Gelderland in een bijzondere setting

De mooiste indoor speeltuin van Gelderland bevindt zich in het gezellige plaatsje Voorst, in de buurt van hanzesteden Deventer en Zutphen. Ooit begonnen als relatief klein pannenkoekenrestaurant hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld tot knus attractiepark. Bij ons heb je geen last  van rijen of parkeerstress; wij bieden kleinschalig gezinsplezier van begin tot eind. In onze indoor- en outdoor speeltuin hebben we een divers aanbod aan leuke attracties dat garant staat voor een dag vol plezier en vermaak. Zo hebben we traditionele speeltoestellen zoals schommels, glijbanen, klimrekken, kabelbanen en trampolines, maar ook heuse attracties waaronder een speeltrein waarin de kids een rondje kunnen rijden, botsauto’s, een zweefmolen en de Aladdin attractie. Op ons terras of in ons restaurant kun je als ouder of begeleider een oogje in het zeil houden terwijl je geniet van een drankje of hapje.

Spelen én eten

Door ons unieke concept kunnen de kids tijdens het bezoek aan ons speelparadijs ook genieten in ons gethematiseerde pannenkoekenrestaurant! Er is keuze uit tientallen soorten verrukkelijke en voedzame pannenkoeken in ons restaurant! Geen zin in een pannenkoek? Geen probleem! We serveren namelijk ook heerlijke frietjes, diverse vleesgerechten en desserts!

Kom gezellig langs!

Dus ben je op zoek naar een unieke indoor speeltuin in Gelderland waar uw kinderen kunnen spelen én eten?

Reserveer vandaag nog en dan zien we jullie snel!

Reserveren

Gewenste dag niet meer beschikbaar of voor meer dan 8 personen reserveren?
Bel 0575 502 444.

 

Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.

 

Arrangementen bekijken?
Klik hier.

 

Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

Let op!

Wil je vandaag langskomen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!