Loader

Schoolreis Basisschool

Namens een school of ouderraad op zoek naar een geschikte locatie voor een leuke schoolreisje in Gelderland met de hele basisschool(klas)? Dan kan de zoektocht op deze pagina gestaakt worden! Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt namelijk de perfecte uitkomst. Panky Pancake verwelkomt alle kinderen graag en laat ze met plezier alle attracties beleven. Om nog maar te zwijgen over onze heerlijke pannenkoeken, frietjes en snacks!

Het schoolreisje in Gelderland wordt vanzelf een succes met een pannenkoekenrestaurant in circusthema met daarbij een indoor én outdoor speelparadijs. Hier vinden de kinderen diverse speeltoestellen, automaten en attracties. Een knus pretpark met genoeg vertier voor iedereen en tegelijkertijd voldoende overzicht over alle ravottende kinderen. Bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is alles in één keer geregeld tegen scherpe prijzen!

Het schoolreis-arrangement bestaat uit:

  • Een pannenkoek of patat met frikandel
  • Gebruik van alle speeltoestellen en attracties, zowel binnen als buiten! (m.u.v. munt-automaten)
  • Ranja voor iedereen

Voor slechts € 10,00 per persoon!*

* minimaal 25 kinderen

Onze attracties

Het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland!

Virtuele tour

𝐓𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐊𝐞𝐫𝐬𝐭𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣 𝐏𝐚𝐧𝐧𝐞𝐧𝐤𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐕𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭? 🎄🎅

LET OP: Er zijn nog maar een paar plekken voor Tweede Kerstdag!

Voor blok 1 vanaf 12:00 uur reserveren? Dat kan online op deze pagina!

De aller- allerlaatste plekjes voor blok 2 vanaf 16:30 kunnen alleen nog telefonisch gereserveerd worden via 0575 – 502 444

Tot snel! 🎄🎅

Let op!

Wil je vandaag langskomen of reserveren voor meer dan 8 personen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 – 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!