Loader

Schoolreis Basisschool

Namens een school of ouderraad op zoek naar een geschikte locatie voor een leuke schoolreisje in Gelderland met de hele basisschool(klas)? Dan kan de zoektocht op deze pagina gestaakt worden! Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt namelijk de perfecte uitkomst. Panky Pancake verwelkomt alle kinderen graag en laat ze met plezier alle attracties beleven. Om nog maar te zwijgen over onze heerlijke pannenkoeken, frietjes en snacks!

Het schoolreisje in Gelderland wordt vanzelf een succes met een pannenkoekenrestaurant in circusthema met daarbij een indoor én outdoor speelparadijs. Hier vinden de kinderen diverse speeltoestellen, automaten en attracties. Een knus pretpark met genoeg vertier voor iedereen en tegelijkertijd voldoende overzicht over alle ravottende kinderen. Bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is alles in één keer geregeld tegen scherpe prijzen!

Het schoolreis-arrangement bestaat uit:

  • Een pannenkoek of patat met frikandel
  • Gebruik van alle speeltoestellen en attracties, zowel binnen als buiten! (m.u.v. munt-automaten)
  • Ranja voor iedereen

Voor slechts € 8,50 per persoon!*

* minimaal 25 kinderen

Onze attracties

Het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland!

Virtuele tour

Helaas...

Voorlopig zijn we gesloten 😢

 

Helaas dwingen de corona-ontwikkelingen en -maatregelen ons de deuren voorlopig te sluiten. Tot nader bericht zullen wij tot de krokusvakantie gesloten blijven. We hopen je vanaf 26 februari 2022 gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Hoera! 🤗🎉🎪👏🎈👌

Het ziet ernaar uit dat we je vanaf 8 mei weer mogen ontvangen...

 

Je weet het maar nooit echt zeker met die veranderlijke maatregelen, maar het ziet ernaar uit dat we vanaf Moederdag onze deuren weer mogen openen. Daar is Panky heel erg blij mee. Hij heeft jullie ontzettend gemist en kan niet wachten tot het 8 mei is. Er kunnen dus onder voorbehoud ook alweer tafels gereserveerd worden vanaf die datum. We hopen je gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Panky Pancake | Pannenkoekenhuis Voorst