Loader

Tweede Kerstdag geopend!

Zondag 26 december zijn wij open.

Kerst vier je samen in het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland! Wij staan samen met Panky klaar voor jou om er een onvergetelijke Tweede Kerstdag van te maken. De kinderen kunnen lekker hun energie kwijt in onze binnenspeeltuin, terwijl jij kunt genieten van een lekker drankje en hapje.

De kerstdagen zijn altijd enorm druk en hectisch, dus wil jij verzekerd zijn van een plekje aan één van onze tafels? Reserveer dan nu alvast jullie plekje. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen kun je alleen telefonisch reserveren voor Tweede Kerstdag. Bel daarom snel naar 0570 502 444 en dan is een gezellige Kerst gegarandeerd!

Reserveren


* Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.
* Voor meer dan 8 personen reserveren? Bel 0575 502 444.
* Gewenste dag niet meer beschikbaar? Probeer het evt. nog telefonisch.
* Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

 

Online reserveren
-
-
-
Contact
Sending request ....
Panky Pancake | Pannenkoekenhuis Voorst


Helaas...

Voorlopig zijn we gesloten 😢

 

Helaas dwingen de corona-ontwikkelingen en -maatregelen ons de deuren voorlopig te sluiten. Tot nader bericht zullen wij tot de krokusvakantie gesloten blijven. We hopen je vanaf 26 februari 2022 gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Hoera! 🤗🎉🎪👏🎈👌

Het ziet ernaar uit dat we je vanaf 8 mei weer mogen ontvangen...

 

Je weet het maar nooit echt zeker met die veranderlijke maatregelen, maar het ziet ernaar uit dat we vanaf Moederdag onze deuren weer mogen openen. Daar is Panky heel erg blij mee. Hij heeft jullie ontzettend gemist en kan niet wachten tot het 8 mei is. Er kunnen dus onder voorbehoud ook alweer tafels gereserveerd worden vanaf die datum. We hopen je gauw weer te mogen begroeten bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst!

 

Groetjes Panky Pancake & collega's

Panky Pancake | Pannenkoekenhuis Voorst