Loader

Binnenspeeltuin Gelderland

Speelparadijs Voorst in Gelderland beschikt over een prachtige en kindvriendelijke binnenspeeltuin. En niet zomaar een binnenspeeltuin! Het is namelijk het enige attractie-pannenkoekenhuis van Nederland. Want naast de vele speeltoestellen, automaten en attracties kunnen de kinderen ook genieten van een heerlijke pannenkoek naar keuze in ons kindvriendelijke restaurant dat volledig in circusthema is ingericht!  Dus ben je op zoek naar een unieke binnenspeeltuin in Gelderland waar de kinderen een onvergetelijke dag zullen beleven? Reserveer dan vandaag nog! Waarom Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst zo uniek is? Dat gaan we je nu vertellen!

Neem een kijkje

Virtuele tour

Binnenspeeltuin Gelderland met unieke attracties

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst is natuurlijk niet de enige binnenspeeltuin in Gelderland, maar zoals gezegd wel de meest unieke! Ooit begonnen als pannenkoekenrestaurant hebben wij ons de laatste jaren ontwikkeld tot knus attractiepark. Geen rijen, geen parkeerstress, maar wel volop vermaak voor het hele gezin. In onze binnen- en buitenspeeltuin hebben we een divers aanbod aan leuke attracties.

Zo hebben we in de binnenspeeltuin een draaimolen en speeltoestellen met glijbanen en klimrekken. Bovendien kunnen de kids zich buiten uitleven op een gigantisch springkussen en op trampolines. Ook kunnen ze een rondje maken in de speeltrein of samen met Aladdin en de geest instappen voor een spannende vlucht! Wat te denken van de botsauto’s en de kabelbaan? Één en al kinderplezier! En terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders vanaf ons terras of het restaurant een oogje in het zeil houden.

Onze attracties

Spelen en eten

Van een hele dag spelen krijg je trek! En wat is er na een dag spelen nu lekkerder dan een verrukkelijke en voedzame pannenkoek? Bij Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst kunnen de kids kiezen uit tientallen soorten pannenkoeken in ons circusrestaurant!  Van naturel tot appel, ananas en champignons. Of laat ze verrassen door onze speciale pannenkoeken! Naast pannenkoeken serveren we ook heerlijke frietjes,  snacks, diverse vleesgerechten en desserts.

Kom gezellig langs!

Dus ben je op zoek naar een unieke binnenspeeltuin in Gelderland waar de kinderen lekker kunnen spelen én eten? Reserveer dan vandaag nog en dan zien we jullie snel!

Reserveren

Gewenste dag niet meer beschikbaar of voor meer dan 8 personen reserveren?
Bel 0575 502 444.

 

Voor vandaag nog reserveren? Bel 0575 502 444.

 

Arrangementen bekijken?
Klik hier.

 

Reserveringen hebben een maximale duur van 3 uur (open tot 19:30 uur).

Let op!

Wil je vandaag langskomen?

Dan kun je niet online reserveren, maar alleen telefonisch. Bel ons op 0575 502 444, dan kijken wij of we een plekje vrij hebben!

 

Tot snel!